Toamna se numără bloggeriţele. Şi se caută hosting.

Da, îmi fac mia culpa că n-am ştiut că îs atâtea bloggeriţe în judeţ. Eu citeam numai vreo trei: pe prietena mea Deea, care suferă de aceleaşi boli ca şi mine – scrisul rar pe blog, ceasurile Fossil, makeup-ul şi parfumurile, pe Adina de la Septembrie Joi, de pe vremea când nu ştiam să mânuiesc o pensulă de blending, şi pe Roxana, cam de prin vara lui 2013.

Am descoperit weekendul trecut că, de fapt, sunt mult mai multe. Nu strigă, nu urlă, nu fac tumbe să fie băgate în seamă. Îşi văd de blogul lor, de nişa lor, de cititorii lor. Şi cred că asta e unul din motivele pentru care mi-a plăcut de ele: că îs o comunitate care, deşi pare tihnită,  e plină de culoare şi de dorinţa de implicare. Îs foarte pe gustul şi viaţa mea din ultimul an. De asta, Kaysha se alătură lor cu acest blog şi cu un nou proiect, unul de culoare şi arome, un proiect care deocamdată nu are un site propriu pentru că nu ştiu cum va evolua.

12074493_1056022104416232_3219800780535384868_n (1)

Dar ştiu că întâlnirea de sâmbătă de la Berăria cu Noroc (mulţumim de găzduire) a fost una din categoria “să mai facem”. Puteţi citi aici cum a fost şi tot acolo găsiţi şi linkuri spre blogurile fetelor. Tot acolo o să fie review-uri pentru produsele primite de la cei care au ales să sprijine acest eveniment: C-THRU, ElmiplantFamous Luxury Perfumes, STR8Selgros Bacău, Pretty byElenaLupu, Ziaja.

Kaysha.net rămâne în continuare pe baricade, deşi e în căutare de hosting nou, după ce băieţii de la hostingul actual mi-au tăiat accesul la cpanel pentru o bună perioadă, pe motiv de phishing şi au lucrat de mântuială. De asta Kaysha are hăinuţe noi acum (mulţu’ Bubu) şi e încă la polişat şi coafat.  Nu e  vina mea că probabil cei atacaţi şi infestaţi au fost ei, că doar nu pun eu firewall-uri şi antiviruşi pe servere. Au zis că au făcut curat în fişiere şi au făcut update de wordpress (pe ăsta ultimul nici nu l-am cerut), dar aşa de bine au curăţat că după operaţiunea lor nu m-am mai putut loga şi fişierele infestate erau tot acolo 🙁 . Poate a fost doar o scăpare din partea lor, că până acum au fost de comitet. Om vedea cum se comportă pe viitor. Totuşi, dacă aveţi recomandări pentru hosting, nu ezitaţi să le faceţi cunoscute.

4 comments Add yours
  1. Chiar sufera de aceleasi probleme prietena ta… Si sa stii ca s-au mai multiplicat de cand nu am reusit noi sa ne mai vedem.
    Ti pup cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *