Săptămâna mea în imagini.

M-am gândit să adaug o nouă categorie: “săptămâna mea în imagini”. N-au fost uşoarele ultimele şapte zile, dar nici nu pot să zic că m-au stors de puteri. A fost o pendulare între ştiri, în fiecare zi, şi adaptarea la noua viaţă, la noua casă. De exemplu, încă nu pot să-mi aprind singură cuptorul de la aragaz. Hahaha!

image

Cred că dintre toate ştirile, cea mai dragă sufletului meu a fost cea cu felinele care au plecat dinspre Oneşti spre Africa de Sud, şi care au ajuns cu bine şi se lăfăie acum prin iarbă şi pe sub soarele african. Mă îndoiesc că o să le ducă cineva dorul în Oneşti, acolo unde mulţi dintre oameni nici nu ştiau că pleacă sau nici nu ştiau că le au. Iar ca ştire de naţional a fost venirea ministrului Agriculturii, despre care a scris mai pe larg, domnul Kiki, invita-v-aş să vă delectaţi la el pe site, dar să reveniţi la je.

No, în săptămâna trecută mi-am cultivat pasiunea aproape bolnăvicioasă pentru cafea şi am aflat că varianta de 3 în 1 Strong îmi face “buba” la stomac. Mă bucuram că e mai uşor de făcut dimineaţa, când ţi se crapă pleoapele de somn, când după două lovituri de tocul uşii de la dormitor şi al celei de la baie, nu-ţi mai arde să măsori cafeaua, zahărul şi apa în ibric, dar, se pare că viaţa e greu şi va trebui să renunţ a 3 în 1.

Dar nu va trebui să renunţ la altceva, la ceva ce nu mai suport: bocancii!!!! Vreau tenişi! Şi sandale! Şi şlapi! Nu mai pot cu hainele de iarnă în care mă simt ca un panda beat, însă responsabilul cu vremea de Sus îşi cam bate joc de mine şi mă ţine la mai puţin de 10 grade Celsius şi ploaie.

Şi aş mai vrea ceva, aş vrea să câştig bătălia cu timpul, să se inventeze ziua cu 26-28 de ore şi poate astfel reuşesc şi eu să reiau hobby-urile mele atât de dragi şi de liniştitoare, precum mărgelitul sau modelatul de lut.

Ei, bine,  şapte zile-s gata, încă şapte abia încep!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *