Să ne înghesuim mai cu talent!

Eu n-am priceput niciodată care e logica îmbrâncelilor şi cozilor când trebuie să dai. La luat, e explicabil.  🙂 Bun, e drept că dacă eşti la pensie şi te urci pe pereţi de plicitiseală acasă, două ore la la “Taxe şi impozite” e un adevărat act de socializare, dar pentru o persoană activă, statul la coadă e rupere de nervi.

No, acum cică mai e un ghişeu deschis, dar pariu că şi acolo se face coada imediat?

Direcția de Impozite și Taxe Locale a suplimentat numărul de ghișee pentru persoanele fizice, pentru a evita aglomerația de la sediul central. Astfel, un nou punct pentru plata impozitelor funcționează la sediul II al Primăriei, în Piața Centrală, zilnic, între orele 08.00 – 15.00.

Acesta va fi funcțional până la data de 31 martie 2012, dată până la care persoanele fizice beneficiază de o reducere cu 10% a impozitelor și taxelor locale dacă acestea sunt achitate integral pentru anul 2012. La acest ghișeu se pot plăti doar impozitele, alte plăți se vor face la ghișeele DITL, din strada Calea Mărășești, nr. 6.

Totodată, prin decizia primarului Romeo Stavarache, și persoanele juridice din municipiul Bacău beneficiază de o reducere suplimentară cu 25% la impozitele pe clădiri, dacă le achită până la data de 31 martie.

Sursa: Comunicat de Presă Primăria Bacău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *