Până la capăt, doamnă!

Nu e prima oară când aud gogomănia. Prima oară am auzit de ea în ziua în care DNA făcea percheziţii la Benea acasă şi la CJ. Pe atunci, Stavarache era în arestul IPJ. Şi răspunsurile oficiale şi alea neoficiale au fost că nu a încercat nimeni nimic. La o săptămână a apărut alta, pornită din acelaşi puţ al gândirii: că ar fi luat bătaie de la colegii de celulă. Iar fals.

Acum a revenit “ştirea” cu sinuciderea. Au dat-o nişte unii şi alţii au luat-o şi au înghiţit-o ca pelicanii, fără să verifice, fără un minim de documentare.

Este regretabil că instituții media prestigioase au decis să difuzeze materiale în care s-a vorbit despre o presupusă încercare de sinucidere a soțului meu, citând surse ”de încredere, dar care au dorit să-și păstreze anonimatul”. Nimic mai neadevărat! Soțul meu a avut și are un comportament demn și cu încredere că justiția își va face datoria. Nu a încercat nicio clipă să recurgă la un act extrem ci, dimpotrivă, se pregătește pentru următorul termen de judecată, din data de 22 august. Cei care au avut ocazia să îl cunoască cu adevărat, știu că soțul meu este un om care crede în Dumnezeu și care, ca orice bun creștin, nu s-ar gândi nicio secundă la o astfel de soluție.

Doamnă, dacă tot aţi apelat la o avocată să transmiteţi apelul la demnitate, folosiţi-vă de ea şi pentru a da în judecată “sursa ştirii”.

Niciodată nu aş milita pentru darea în judecată a jurnaliştilor, dar ăia care au dat drumul pe piaţă la aşa o răutate, fără nimic oficial, fără documentare, doar din răutate şi interese, nu sunt jurnalişti. Şi zvonaci dacă le zici e prea frumos. Sunt nişte scursuri cu jocuri de făcut sau cu o mare plăcere pentru călcatul pe cadavre şi răutăţi. Aşa că, doamnă, mergeţi până la capăt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *