O grădină de canabis

Un oneştean a vrut să-şi transforme casa în grădină botanic, dar  e scump să cumperi răsaduri de trandafiri, bulbi de lalele şi seminţe de ochiul boului. Plus că acuma nu-s profitabile că nu e nici Ziua Mamei, nici Ziua Îndrăgostiţilor şi nici început de an şcolar. Aşa că omul şi cu alţi cinci omuleţi s-au reprofilat.

Astfel, la data de 16 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Oneşti şi a judeţului Bacău, ocazie cu care, la locuinţa unuia dintre membrii grupării, Laurenţiu B., a fost descoperită o cultură in-door de cannabis, formată din peste 600 de ghivece cu plante de cannabis aflate în diverse stadii de vegetaţie, respectiv 13 kilograme de cannabis, precum şi obiecte şi aparatură necesare cultivării cannabisului. Totodată din locuința lui B. Laurențiu polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor suma de 5.500 de lei și 240 de euro.

În aceeaşi zi, Cătălin C., de 21 de ani, a fost depistat, în flagrant, în timp ce comercializa cannabis către diverşi consumatori din municipiul Oneşti.

Sursa Comunicat IPJ Bacău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *