S-a lansat! Haideti cu click-urile, like-urile si bliturile!

Și s-au dat și premii! A fost foarte fain și cine a trecut luni prin Arena Mall, undeva între 16.00 și 16.45 știe despre ce vorbesc.

Pentru ceilalți, aflați că Divanul Ad Blog a lansat siteul Bacău 360, un site grozav, unde puteti vedea sute de locuri, clădiri și tradiții, din tot județul, imortalizate de obiectivele celor din Divan. Preferatele mele îs categoriile Peisaje și Agrement, dacă e careva curios. 🙂 Oricum, site-ul e rezultatul final al unei munci considerabile și este primul proiect fotografic online despre județul Bacău, conținând aproximativ 400 de fotografii de super-ultra rezoluție și imagini panoramice la 360 de grade. Dați niște clickuri și vă convingeți singurei.

Lansarea a fost, așa cum spuneam, la Arena Mall, cu mulți tineri în jur, dar și cu Andre Muit de la Betania, Dragoș Benea, președinte de Consiliu Județean și…premii pentru cele mai grozave fotografii trimise la concursul deschis tuturor care au avut o poza cu/despre Bacău.

Rezultatele finale le găsiți aici. Tot pe pagina respectivă sunt toate fotografiile înscrise la concurs.

Sper ca cei care au câștigat să fi făcut primele poze cu aparatele noi chiar la lansare ;).

Ce e important e că Bacău 360 rămâne deschis și e loc de și mai multe fotografii. Dacă le aveți, trimiteți-le și noi le arătăm la toată lumea.

One comment Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *