Despre cele care nu cresc.

Exista aumite chestiuni în viaţă despre care avem impresia că trebuie să fie acolo, că sunt acolo de când lumea, că e normal să le găsim când întidem mâna după ele. Ca de exemplu umeraşele. Sau dopul de la cadă. Eh, eu am aflat de curând că nu e chiar aşa, că umeraşele nu cresc în dulapuri, că dopul de la cadă nu e ceva ce răsare miraculos în baie, că un tirbuşon nu apare peste noapte în sertar.  Am mai aflat că nici mobila de bucătărie nu vine cu plicurile de condimente incluse în preţ şi că măturile nu-s accesoriu deflaut la debarale, ci costă vreo 20 de lei la Kaufland. Cine s-a mutat în casă nouă ştie despre ce vorbesc!

De exemplu, asta cu dopul de la cadă am descoperit-o când am vrut să fac o baie. La ora aia şi în ziua aia nu găseam la niciun chioşc/magazin/supermarket/hypermarket aşa ceva. Dar, cum sunt un pui de român autentic m-am descurcat aşa cum se descurcă orice compatriot de-al nostru: am luat “la pila” o pungă de cumpărături şi am transformat-o în dop de cadă.

Deschidem paranteză: ştiaţi că pe piaţă există trei mărimi de dopuri de cadă şi sigur dacă mergi la cumpărături şi iei numai una dintre ele va fi cea greşită? – închidem paranteza.

No, despre asta am vrut să vă scriu, dar de fapt am vrut doar să mă laud că m-am mutat. 🙂

2 comments Add yours
  1. că te lauzi, m-am prins. că faci reclamă la nu-ș ce șampon, de asemenea.
    da’ producătorii/ distribuitorii de ojă ( oribil cuvânt, oribil miros-acetona), ce vină au ?
    abia acu’ am înțeles la ce se refara azi- ieri, Anca. e vreo concurență între voi cu vreo casă ( există așa ceva ?), de ojă ?

    da, unele lucruri par acolo de când lumea. cu altele ne obișnuim. pe multe le uităm.

  2. Stiu ca sunt cam offtopic, dar esti singura persoana cunoscuta care are informatia asta 😀

    Am vazut ca ai sampon de la “Balea” cu zmeura. Cum e? Iti lasa parul fain? Ti-l usuca/ingrasa? Ma batea gandul demult sa-mi iau (imi place mirosul), dar cred ca tii minte ce libertin e parul meu 😀 si nu prea m-as risca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *