Dacă vreți…

Au fost 11. Au rămas cinci, la o clinică, pe perfuzii.

Din cauza unui medic care nu și-ar fi sterilizat echipamentul,  niște suflete agonizează în sânge, durere, rahat și muște. Da, sună dur, dar ăsta e adevărul. Au fost 11 pui, dar șase dintre ei au cedat sub atacul parvo virusului. I-a găsit Dinu inerți, ca niște cârpe. Nu pe toți odată. Unul i-a murit în brațe, cu tratamentul în vene. Pe alți doi i-a găsit a doua zi fără suflare.  Șase pui s-au pierdut în nici două zile.

Nu se caută vinovați. Nu acum. Acum e nevoie de ajutor, nu de degete  întinse acuzator și nici de flegme ori invective. O să spuneți că pe lume există alte probleme mai mari decât niște comunitari care își subțiază rândurile. Dacă sunteți genul ăla de oameni, vă pup de adios. Dar poate nu sunteți genul acela de oameni și atunci vă las astea:

paypal: raducristinastefania@yahoo.co.uk

Cont bancar RO58INGB0000999900595253 RADU CRISTINA

Sursă foto: Facebook Dinu Pâcescu.

Tratamentul e costisitor: analize, vitamine,  perfuzii. Aproape 300 de lei. Zilnic. Per cățel. Sunt cinci. Și trebuie să primească tratamentul măcar cinci zile. Faceți un calcul. Pentru un singur om e mult, iar likeurile și shareurile nu sunt primite nici la farmacii, nici la clinicile veterinare. În schimb, ban lângă ban…ar putea să cumpere viață.

One comment Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *