Cum a jucat Dragnea cartea nominalizării.

MA-GIS-TRAL! Așa a jucat, bănenebă! Huo, nu săriți că nu m-am pesedizat, doar am analizat. Și uite ce o reieșit:

  1. Dacă o respinge pe duamna Sevil Shhaideh, domnul președinte se face și ne face de căcat world wide. Va vui presa străină că a respins o femeie, că a  respins pe cineva doar pentru că are alte convingeri religioase. Deci, pe scurt, căcat aruncat în ventilator!
  2. Dacă o acceptă, duduia înțeleg că e pe filiera Nicușor Constantinescu-Mazare-Liviu Dragnea, deci win-win pentru PSD.
  3. Lumea e răsculată, protestează pe FB și în offline, deci Dragnea i-a arătat lui Werner că există ceva mai nasol decât penal. Oricum, în urma votului s-a dovedit că la români cazierul nu contează când se ștampilează, dar “n-ai vrut cu mine că îs condamnat, nah, ia-o pe duduie că e necondamnată”.
  4. E o tactică e-le-men-ta-ră de manipulare. E pe prima pagină în manual. Se cheamă “Ușa-n nas“. Pe scurt: te anunț ceva sau îți propun ceva care e mega-giga-extra-ultra-nasol. Evident că protestezi, te superi, refuzi. Vin apoi cu o ofertă ceva mai blândă. Evident că zici da. Așadar, se pune întrebarea, în spatele lui duamna Sevil, cine se încălzește pe margine?
  5. Dacă și a doua propunere e respinsă, KWI-ul e pa-pa!

Cică e deranj că a făcut Dragnea cu jet pe voturile date de români, că mămăile care l-au votat se vor răscula că propunerea de prim-ministru nu ține Ignatul și nu se înfruptă la șorici. Da, a făcut, dar  – cred că în mintea lui de hărțuit cu treaba cu condamnarea – a meritat să bage bățul prin gard. Ș-apoi, românii îs obișnuiți să fie stropiți, după fiecare rundă de alegeri.

One comment Add yours
  1. Mda…în-cur-cate mai sunt căile policiești… Cine știe ce va mai fi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *