Clientul nostru, fraierul nostru.

Ce voiam să vă întreb: aia cu clientul nostru, stăpânul nostru nu se mai poartă? Că, iaca, eu am o lună de când mă închin la RDS ca la sfintele icoane să-mi ia banii și să-mi facă un abonament de net. Varianta stick. Îmi trebuia luna trecută, când am fost în Bucovina și nah, știți cum e la țară, mai subțire cu wi-fi-ul sus pe deal. Știam că Orange era pe “edge” ultima oară prin zonă. Am zis să o dăm tot cu RDS că  avem și acasă și e chiar bunuț.  Sun. Răspunde o duduie, îi zic că vreau stick, zice ca are două variante 3 G și 4 G, pe care o vreau? Aleg 4 G. Îmi zice că de fapt nu prea pot 4G, că în Bacău ei nu au 4 G și nu l-aș putea folosi, dar lucrează la asta. Întreb dacă merge pe 3 G, zice da. Parfum! Și oricum, îmi trebuie  în Suceava și la Constanța, eventual, la anu’. La Suceava nu e 4 G. E numai la Constanța. Bun și 3 G, numai să pot citi un email și fo’ două bloguri, să meargă Instagramul și Facebookul.

Mă mai întreabă din ce magazin vreau să îl ridic, aleg unul, îmi dă număr de cerere și îmi mulțumește că am apelat RCS-RDS. Huo, cucoană, stai nițel!

-Când mă duc după stick?

-Vă sunăm noi, văm dăm email și sms.

-Bine, bine, dar estimativ? Că uite, în două săptămâni mă duc să cotropesc Voronețul lui Ștefan și să știu dacă mă dau mare sub gardurile mănăstirii cu stick.

-Vă sunăm noi!

– Estimativ cam când?

– Vă sunăm noi.

Nu m-au sunat. Mi-au dat un email, în care la final zicea frumos că în două zile or să mă anunțe când e stickul pe stoc. Canci! Nici în 20 de zile nu mi-or mai dat alt email sau nu m-or anunțat.

I-am sunat eu cu o zi înainte de plecarea în Bucovina. Fraților, stickul vostru, banii mei, hai la mijloc să facem abonamentul. “Cererea dumneavoastră e în atenția noastră și vă vom suna”. Când? “Vă vom suna noi. Vă dăm și sms pe numărul ăsta”.

Două săptămâni mai târziu îi sun eu iar. Bre, stickul! “Da, văd că aveți cerere depusă, perfect! Da. da, da. E înregistrată și e în atenția noastră. Vă anunțăm când să mergeți după stick. Vă sunăm noi”. Cam când? Cam nu știm. Estimativ? “E în lucru”.

Acum, explicați-mi mie când ați mai sunat pe careva de trei ori să vă ia banii și ăla să vă zică “te sun eu, fraiere”? Că poate s-or schimbat regulile capitalismului și am lipsit eu de pe planetă.

P.S.: Da, aștept recomandări de internet pe stick.

2 comments Add yours
  1. :-))))
    Schimbă-i! Da repede! 😀 Or mai avea și alții stick. Și or fi și mai doritori să-l dea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *