Berca şi Vreme au demisionat.

Imediat vin cu detaliile.

UPDATE. După ce Valerian Vreme a anunţat miercuri dimineaţă că demisionează din funcţia de preşedinte interimar al PDL Bacău, Gabriel Berca, fostul preşedinte al organizaţiei şi consilier prezidenţial,  a anunţat şi el că demisionează de tot din partidul al cărui membru era. Motivul? “Pentru că toată conducerea partidului de la nivel central intenţionează să aducă o echipă de conducere la filiala din Bacău, echipă care, la alegerile locale, referendum şi parlamentare nu s-au implicat deloc. Se vehiculează multe nume, dar niciunul nu a avut implicare. Vă dau ca exemplu Tudoriţa Lungu. Pe mandatul meu de ministru am pus-o Prefect, dar după ce a căzut Guvernul Ungureanu, n-a mai dat pe la partid“, a declarat Berca.

Oricum, Berca crede că el şi Vreme se vor întâlni în scurt timp în Mişcarea Populară, partid în care Gabriel Berca a anunţat că nu s-a înscris încă, dar o va face cât de curând.

Mai multe detalii despre cele două demisii cu răsunet din PD-L Bacău, cu declaraţii complete şi complexe, aflaţi diseară, la Jurnalul 1 TV, de la 20.15.

One comment Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *