Aveţi o pălărie?

Ştiu că sunteţi plictisiţi de bătrânii şi bolnavii de sub nămeţi şi de cei care îi salvau  de prin Vrancea ori Buzău,  dar şi salvatorii noştri au fost cu nămeţii până la brâu, lăsaţi de elicopter în in the middle of nowhere, la naiba-n praznic, într-un cătun izolat. Serviciul Judeţean de Ambulanţă – doctorul Adrian Colibaba şi o asistentă a cărui nume nu-l reţin la ora asta (dacă îl ştiţi, băgaţi comment) asistenta Camelia Dramba au fost la Huruieşti, într-un sat izolat, într-un cătun îngropat în nămeţi. Au consultat doi copii şi o bătrână şi s-au întors cu trei minute înainte de ora limită, impusă probabil de pilot pentru a ajunge acasă înainte de a se lăsa întunericul.

E o premieră pentru Bacău. Cred că e prima salvare cu ambulanţier duşi cu elicopterul.  Aş zice la mai multe, dar asta ar însemna să fie zone calamitate şi oameni la limită cu sănătatea, aşa că…pas. Dar, oricum, dacă aş avea o pălărie, aş sălta-o în faţa lor.

2 comments Add yours
  1. Numele doamnei asistente medicale este Camelia Dramba si impreuna am format o echipa in executarea unei asemenea misiuni.
    Multumesc.

  2. Nu are legatura cu subiectul.

    Tu ai lasat blogul asta in stand by?
    Postarile sunt din ce in ce mai rare. Imi placea si inca imi place sa te citesc. Totusi as vrea sa scrii mai des. (sunt egoist:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *